Blog

In verbinding met de natuur en elkaar.

Hier vind je de Bosdroom blogberichten terug van ons fantastische team vrijwilligers.

Vertragen en ontspannen

De traagheid van tijdAls ik ga neerzitten en rondkijkValt het me opHoe rustig en aanwezig tijd is. Helemaal niet opdringerigHelemaal geen rush en haast. Wanneer ik stilzit en rondkijk ervaar ik enkel een rush vanuit mijn mentale zijnIk heb de overtuiging dat het leven vooruit moet gaan. Hoezo moet?Hoezo vooruit?Ik hou van in beweging zijnAbsoluut.Meer lezen over “Vertragen en ontspannen”

De Bosdroomwandelaar

The people walkerWalking the peopleWalking with peopleWalking togetherAn unexpecting journeyThat brings new adventuresstoriesSurrounded by nature I wish you a walkConnection with yourselfA new breathpeace Wandelen De mens in beweging.Gehaast of rustig aan het genieten van datgene zich op het pad voltrekt. Ik, ik ben Marlies en wat hou ik enorm van wandelen.Althans wanneer ik inMeer lezen over “De Bosdroomwandelaar”

dag-van-ijsthee

10 juni – Dag van de ijsthee

De zacht walsende smaak in mijn mondDe roodrozige kleur in glasLaat me wegdromenGenieten van zon en zomer De vloeistof draagt een wit turquoise gestreept rietje De ideale afwerkingZoet getintHomemadeAangevuld met stukken ijs Ijs thee Ze zijn er in alle kleuren en smaken Van Fuze thee en LiptonTot de home made ijsthee die ik verkies bijMeer lezen over “10 juni – Dag van de ijsthee”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: