Permacultuur: maak je eigen moestuinplan

Bosdroom staat niet alleen voor meer bos, maar ook voor het verschil maken in je eigen tuin met een moestuin en voedselstruiken en bomen op een manier die de natuur ondersteunt. Heb jij een moestuin en wil je leren hoe je het hele jaar door kan eten uit eigen tuin? Ben je al vertrouwd met permacultuur? Of is dit je eerste ervaring ermee?

Op dinsdag 24 november geeft Annelies van Fruits de Terre/ Diner sur Terre speciaal voor Bosdroom een online theorieles permacultuur.

Deze les van 2 uur verloopt online via zoom en we leren alles over het moestuinplan!

Hoe begin je daar aan?
Waar moet je rekening mee houden?
Welke groenten kies ik?

Maar ook: wat is permacultuur en hoe pas ik die principes toe? Hoe kan ik met zo weinig mogelijk input een zo groot mogelijke opbrengst krijgen? Je komt het allemaal te weten!


Annelies dompelt jullie onder in de wondere wereld van de permacultuurmoestuin. Met die info kan je thuis zelf aan de slag: dromen van de toekomst, plannen tekenen, ideeën op doen, zaden verzamelen…

Kostprijs voor deze ene les apart bedraagt 30€ voor niet leden, 25€ voor Bosdroom leden. Betalen kan handig via onze webshop. En aangezien dit een digitaal product is, kan Bpost geen extra kosten aanrekenen 😉 .

Wist je dat?

Deze theorieles maakt deel uit van een reeks met praktijklessen die in het voorjaar 2021 zullen gegeven worden op ons Bosdroom veld in Rollegem Kappelle. Heb je interesse in de volledige reeks? Dan kan je die info hier vinden.

Geef een reactie

%d