Er was eens een droom

Er was eens een droom, een droom om een Bos te planten en zo iets terug te doen voor mens en natuur!

Maar dan mag het niet bij een droom blijven. Daarom is Bosdroom ontstaan . Bosdroom is een vzw die zich ten volle inzet om de natuur van hier te ondersteunen. Onze doelstelling is nieuwe bossen aanplanten met inheems plantgoed! Recent kwam ook het verhaal van voedselbossen en permacultuur op ons pad. 


Er zijn zoveel mooie mogelijkheden om de lokale natuur een duwtje in de rug te geven. Inheems plantgoed zorgt bijvoorbeeld voor de juiste bloeitijden die onze bijen en ook andere dieren ten goede komen! Met voedselbomen wordt niet alleen de natuur, maar ook de mens ondersteund. We geloven sterk in het brengen van een positief verhaal met initiatieven die een meerwaarde kunnen bieden aan de natuur en aan het bewustzijn van de mens. Dit door bv. het houden van wandelingen, workshops, lezingen,..


Een geschenkje nodig denk dan zeker ook eens aan ons en kom een kijkje nemen in onze webshop. Alles kan aan huis geleverd worden! Of bestel via www.trooper.be/bosdroom zo krijgen wij ook een procentje van jouw aankoop zonder dat het je iets extra kost!


Zin om mee de handen uit de mouwen te steken? Neem zeker contact op. Wij zijn steeds opzoek naar enthousiaste vrijwilligers!

Bos-groeten
het Bosdroom Team

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: