Een geschenk aan jezelf

Wat je wou dat je ooit op school geleerd had! Tal van cursussen en verbindingsmogelijkheden binnen handbereik!

Werk elke dag opnieuw naar de hoogst mogelijke visie van jezelf toe.

Leer bij over:

Een wereld vol mogelijkheden!

Bosdroom is een VZW die staat voor verbinding met jezelf, met anderen en met de natuur. We hebben nu tal van cursussen gebundeld in een handig lidmaatschap.

– Krijg een jaar lang toegang tot de ledenruimte met allerlei inhoud over natuur, energiewerk, meditaties, gezonde voeding, money mindset, kiemgroenten, how to video’s, hoe mensen warm maken voor je initiatief, leven volgens de seizoenen, … )

Maak mee de aankoop mogelijk van extra (permacultuur)veld/bos en de opstart van een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf mag zijn.

Bepaal mee de inhoud van de ledenruimte. Wij groeien samen met jou.

Ontvang een Bosdroom verrassingspakket met groente, thee, zaden,…

– Leer de Bosdroom munt kennen als alternatief betaalsysteem.

Verbind met gelijkgestemden zowel online als offline. Volg maandelijks een wandeling of verbindingsmoment mee om bij te leren of gewoon ervaringen uit te wisselen.


Er zijn 3 verschillende ledenformules mogelijk.


Kies je eigen ledenformule

Berk

Berk is de basis en sluit het meest aan bij traditioneel gekende lidmaatschappen. Hiervoor krijg je 1 jaar lang 10% korting op activiteiten voor jou en je gezin.

Je krijgt ook éénmalig een verrassingspakket ter waarde van 30€.

Linde

De linde is onze meest gekozen lidmaatschap. Hiervoor krijg je 1 jaar toegang tot tal van cursussen en interessante inhoud.

De inhoud waar je toegang toe hebt wordt aangeduid met een afbeelding van een bij.

Je kan gratis deelnemen aan verschillende activiteiten.

Eik

De eik staat voor verbinding en kracht. Dit lidmaatschap bevat dan ook alle opties uit de eerdere formules met tal van extra mogelijkheden.

Zo krijg je levenslang toegang tot de ledenruimte met de optie van persoonlijke begeleiding.


Kies de optie die best bij je past:


Veelgestelde vragen

Wat is inbegrepen in de abonnementen?

Om je een idee te geven van wat inbegrepen is en welke waarde je krijgt mocht je elk onderdeel apart moeten aankopen hebben we hieronder een overzicht gedeeld.

Gaat dit vooral online of offline door?
De ledenruimte is online en bevat heel wat informatie die continu bijgewerkt wordt. De activiteiten kunnen zowel online als offline zijn. Bijvoorbeeld een zoommeeting over kiemgroenten, money mindset, online Qi Gong sessie,… Offline gaat het dan om een begeleide wandeling, workshop op locatie, …

Kan ik op eigen tempo volgen?
Momenteel wordt constant nieuwe inhoud aan de ledenruimte toegevoegd. Een deel hiervan kan je al meteen volgen. De rest wordt doorheen het jaar beschikbaar gemaakt bv. seizoensgebonden cursussen. Zodra deze beschikbaar zijn, blijven ze ook wel de rest van het jaar (of levenslang als je voor Eik kiest) voor jou toegankelijk.

Wanneer een opname gemaakt wordt bij een activiteit, kan deze ook kort nadien al (her)bekeken worden via de ledenruimte.

Is dit een lidmaatschap voor het hele gezin?
Afhankelijk van de formule die je kiest heb je ofwel korting of kan je gratis deelnemen. Dit is telkens voor jou en je gezin.

Waar en wanneer wordt het verrassingspakket geleverd?
De pakketten zijn seizoensgebonden. We voorzien dan ook 1x per kwartaal afhaalmomenten in verschillende regio’s. Deze afhaaldagen kunnen gekoppeld worden aan een ontmoetingsmoment. Op sommige afhaalpunten zal je meerdere dagen tijd hebben om je pakket op te halen.
Kan je het echt niet zelf afhalen/laten afhalen. Dan bekijken we samen een oplossing.

De opties zijn interessant maar nogal duur. Kan ik ook per kwartaal betalen?
Hou er rekening mee dat wanneer je dit allemaal afzonderlijk zou moeten betalen het je een pak meer zou kosten. En je krijgt er de verbinding met een groep gelijkgestemden bij + je helpt onze VZW bouwen aan extra ontmoetingsplekken.

De Linde optie kost je minder dan 1€ per dag. En ja je kan zowel de Linde als de Eik per kwartaal betalen. Je kan hier als zelfstandige ook een factuur voor krijgen. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

In welke regio zijn jullie gevestigd?
Onze VZW is ontstaan in West-Vlaanderen. Veel van onze fysieke activiteiten worden momenteel dan ook in die regio gehouden. We hebben echter contact met verschillende organisaties over het hele land en willen ook die initiatieven aan jullie voorstellen. Er zullen doorheen het jaar dus in verschillende regio’s activiteiten georganiseerd worden.

Wat bedoelen jullie met ‘ruimer cursusaanbod’? En wat is dan wel inbegrepen bij de Linde?
We willen deze kennis en inhoud zo toegankelijk en betaalbaar mogelijk maken voor iedereen. Zo is er een groot aanbod dat bij de Linde optie inbegrepen is. Dit zal er telkens duidelijk bij vermeld staan door de afbeelding van een bij.

Afhankelijk van de vraag en interesses van de leden kunnen echter extra cursussen aangeboden worden. Denk hierbij aan een langer lopende permacultuur opleiding bijvoorbeeld. Of een traject waarbij je als organisatie zelf beter met social media en video kan leren omgaan om meer gelijkgestemden te bereiken. Hierbij moeten we de extra vergoeding voor de lesgever meerekenen.

Wat houdt die persoonlijke begeleiding in bij Eik?
Onze cursussen worden zo opgezet dat je er volledig zelf mee aan de slag kan. Sommige leden vinden het echter interessant om een extra klankbord te hebben om vragen aan te stellen en ervaringen mee uit te wisselen.

Die begeleiding kan bijvoorbeeld hulp zijn bij het opzetten van je eigen cursus, je eigen wandeling of activiteit organiseren (al dan niet online) met onze feedback en ondersteuning, een dag meelopen met een ervaren lesgever, …


De wereld ligt aan je voeten…

Je kan de Bosdroom ledenruimte ook zien als een veilige haven van rust en creatie om jezelf te mogen heruitvinden.

Wil je naast bijleren ook zelf iets in de wereld zetten? Krijg de nodige ondersteuning om je eigen stem te vinden en je eigen ruimte in te richten.

Vind gelijkgestemde organisaties

Wij ontmoeten zoveel organisaties met echt super mooie missies die het moeilijk hebben om voldoende vrijwilligers te vinden. Daarom willen we initiatieven met mensen verbinden.

Ben je zelf een organisatie of VZW en wil je hieraan meewerken? Contacteer ons voor de mogelijkheden.


Kies de optie die best bij je past:

Heb je nog vragen dan kan je ons contacteren.

%d bloggers liken dit: