Beleef een Bosdroom driedaagse

Ontspannen in de natuur

Er even helemaal tussenuit

natuurverbinding

Over ons

Met Bosdroom VZW hebben we een warm hart voor de natuur. We staan voor verbinding met jezelf, met de natuur en met anderen.

Bosdroom is niet alleen dromen van nieuw bos, maar ook in het bos zelf opnieuw mogen dromen.

Onze focus ligt enerzijds op workshops rond voedselbossen, permacultuur en zelfvoorzienend leven. Anderzijds ook op natuur en gezondheid. Herbronnen in de natuur en leven volgens je eigen ritme. Dit kan tijdens een wandeling van 2 uur of op een driedaagse met of zonder overnachting

Ontdek wat we voor jou organisatie kunnen doen.

Aanbod

Natuurworkshops

We bieden natuurworkshops van 2 tot drie uur aan gaande van koken met plantaardige voeding en eetbare bloemen tot creatief zijn met elementen uit de natuur.

Wensstenen maken, je eigen verzorgingsproducten maken met dank aan de bij of met essentiële oliën of eerder een spannende dag met kinderen,… het kan allemaal in overleg met waar jullie naar op zoek zijn.

Wandelingen en rondleidingen

Je kan je ook helemaal laten onderdompelen in de natuur. Een bosbad om al je zintuigen te prikkelen, een Qi gong sessie om te bewegen in harmonie met de natuur,…

Of misschien wou je al vaker op stap in een bepaald natuurgebied of eens op rondleiding in een permacultuurtuin. Wij helpen graag de organisatie hiervan verzorgen.

Meerdaagse activiteiten

Een activiteit van 2 uur is leuk, maar soms wil je er ook eens helemaal tussenuit. In samenwerking met Steffie Vandierendonck van Leef volgens je eigen ritme hebben we dan ook een driedaags aanbod met of zonder overnachting.

We starten met natuurbingo, maken een aanbod op maat en ronden af met gezellige kampvuurmomenten.

Getuigenissen

Deze driedaagse was super. Doen jullie dit volgend jaar opnieuw?

Alleen al het contact met de deelnemers is super en gek hoe je vreemden op drie dagen tijd zo kan leren kennen. Ik voelde me meteen op mijn gemak.

Steffie straalde ook zo’n rust uit. En het eten was fantastisch. Jullie moeten dit echt blijven doen.

— Deelnemer Healing circle weekend

Sinds mijn wandeling heb ik meer aandacht voor bomen, waar groeien ze, hoe groeien ze. De begeleiding door tussentijdse oefeningen is echt super en een meerwaarde.

Ik ervaarde heel veel rust tijdens de wandeling en achteraf. Een echte aanrader.

— Inge VDB

Contact

wandeling@bosdroom.be
+32 472 02 50 52

Contactpersoon Steffie Vandierendonck

%d bloggers liken dit: