Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rondleiding Bloemenpluktuin Herenthoeve

13 september 2020 @ 13:00 - 16:00

bloemenpluktuin

Martine Opsomer neemt ons mee op sleeptocht in de bloemenpluktuin de Herenthoeve. We krijgen de historiek van het bedrijf te horen als ook het ontstaan van de pluktuin. Ze vertelt ons wat er zoal te vinden is in de pluktuin en over de werkzaamheden gedurende het seizoen. Het lokale, duurzame en ecologische aspect wordt ook uit de doeken gedaan.

We ronden af met een heerlijk sapje en daar hebben we de mogelijkheid tot vraagstelling en voor wie dat wenst kan er natuurlijk vrijblijvend een eigen boeketje geplukt worden, voorzie dan eventueel een eigen snoeischaar/schaar en iets om je boeketje in te vervoeren.

Voor iedere deelnemer voorzien we ook een klein geschenkje in de vorm van een zeepje met een overheerlijke rozen geur als dank voor jou deelname want zo draag jij je boompje bij aan het Bosdroom bos.

Inschrijven kan via mail met vermelding van je naam, telefoon en datum. Dinsdag 11 augustus of zondag 13 september, telkens vanaf 13u30.
Deelname 17 € Leden Bosdroom 15 €
Inschrijvingen zijn pas definitief na ontvangst van de betaling via overschrijving op het nummer BE48 1030 4982 4827 BIC NICABEBB.:

Van harte welkom!

De plaatsen zijn beperkt tot 15 personen per wandeling, dus wil je zeker zijn dat je kan meegenieten van al die kleurenpracht schrijf dan snel in!
Bos-groeten

 

Gegevens

Datum:
13 september 2020
Tijd:
13:00 - 16:00

Organisator

Bosdroom vzw
E-mail:
wandeling@bosdroom.be

Locatie

Herenthoeve
Heirentstraat 1
Meulebeke, West-Vlaanderen 8670 België
+ Google Maps