Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kracht van huisapotheek essentiële oliën

11 december 2020 @ 19:30 - 20:30

aromatherapie

Op 11 december geeft Christel Van Loon voor Bosdroom het webinar ‘De kracht van een huisapotheek met essentiële oliën’. Tijdens deze webinar neemt ze jullie mee in de wondere wereld van aromatherapie.

  Ze vertelt je hoe je met een starterskit van 12 essentiële oliën een ware huisapotheek kan hebben. Omdat ze overtuigd is dat iedereen er baat bij kan hebben om zo’n natuurlijke huisapotheek in huis te hebben- of het nu  is om een fijne nachtrust te creëren, je immuniteit te ondersteunen of je humeur op te monteren – dit webinar zal je vast inspiratie brengen.

Je krijgt bovendien een aromaroll toegestuurd met een recept van welke verschillende oliën je bij elkaar kan mengen om een bepaald resultaat te bevorderen gaande van rust, slaap naar kracht. Meer info hierover tijdens het webinar.

Startuur 19u30
Deelnameprijs 15€ die integraal naar Bosdroom vzw gaat. Zo doe je niet alleen jezelf en je huisgenoten een plezier, maar ondersteun je ook de natuur terwijl je je eigen leven in de hand neemt.

Deelnemen kan door betaling via de webshop of door 15 € te storten op het Bosdroom rekeningnummer BE48 1030 4982 4827 BIC NICABEBB.
Vermeld ‘huisapotheek 11 december’. Vermeld hierbij ook je e-mailadres en plaats een hoofdletter A op de plaats waar het @-teken staat. Zo kunnen we je de deelname link doorsturen.

Gegevens

Datum:
11 december 2020
Tijd:
19:30 - 20:30
Evenement Tags:
Site:
https://bosdroom.com/product/huisapotheek-essentiele-olien/

Organisator

Bosdroom vzw
E-mail:
wandeling@bosdroom.be

Locatie

online