Laatste afgelopen Evenementen

Lessenreeks permacultuur

online

Tijdens deze 4-delige lessenreeks leren we een moestuin aanleggen via het principe van de permacultuur, een ecologisch duurzame en economisch stabiele manier van moestuinieren. Maar je leert nog meer want permacultuur is ook een manier van leven. De lessen worden gegeven door Annelies van Fruits de Terre. De theorieles gaat online door via zoom. DeMeer lezen over "Lessenreeks permacultuur"

Online info-avond permacultuur

online

Tijdens deze voordracht worden de basisprincipes van de permacultuur geduid aan de hand van voorbeelden en toegepast op de moestuin. Het is een interactieve presentatie: het publiek krijgt volop kans om te reageren en vragen te stellen. In deze lezing leer je de basisbeginselen van permacultuur kennen. Wat is het en wat zijn de voordelen?Meer lezen over "Online info-avond permacultuur"

Rondleiding Voedselbos De Woudezel

Voedselbos De Woudezel Iepersteenweg 84, Merkem

Rondleiding bij de Woudezel, het voedselbos van Diderik Claerebout Diderik neemt ons mee op zijn domein van 6 ha om zijn kennis met ons te delen, en deze is enorm! Zijn verhaal loopt over van tips en weetjes en regelmatig zegt hij er bij: “Ik zou nog zo veel meer kunnen vertellen, maar er isMeer lezen over "Rondleiding Voedselbos De Woudezel"