De Bosdroomwandelaar

The people walker
Walking the people
Walking with people
Walking together
An unexpecting journey
That brings new adventures
stories
Surrounded by nature

I wish you a walk
Connection with yourself
A new breath
peace

Foto: Canva door Marlies Deruyck

Wandelen

De mens in beweging.
Gehaast of rustig aan het genieten van datgene zich op het pad voltrekt.

Ik, ik ben Marlies en wat hou ik enorm van wandelen.
Althans wanneer ik in de natuur kan vertoeven, kan vertragen en gewoon bezig kan zijn met onderweg zijn, genieten van zingende vogels, de wind in m’n haren, …
Op vrije dagen vind je me vaak buiten, tijdens vakanties kan je me herkennen aan de trekkersrugzak en stevige stapschoenen. In gezelschap is mijn ultieme manier om bij mezelf tot rust te komen. Dit zijn voor mij de momenten waarop ik dagdroom en reflecteer over het leven.

Naast het met twee onderweg zijn, geniet ik er ook van om alleen te gaan wandelen, vooral wanneer m’n hoofd vol zit, onrust door mijn lijf rushed of als ik de connectie met mezelf extra voeding wil geven.

Diep vanbinnen weet ik heel goed wat wandelen me allemaal brengen kan.
Tussen weten wat goed voor me is en doen wat me goed doet, hmm daar zit soms ruis op de lijn. Er zijn zo van die dagen dat ik helemaal niet uit de zetel geraak, dat ik me niet helemaal prettig voel. Net die dagen zijn eigenlijk het uitgelezen moment om te gaan wandelen en dat lukt niet altijd.
Een extra duwtje in de rug helpt me dan om toch in beweging te komen en te gaan wandelen. Dat zijn de momenten dat ik met een heel andere blik, een heel ander gevoel terugkeer.

Naast wandelen hou ik enorm van menselijk contact. Iemand mogen ontmoeten in zijn unieke persoon maakt me blij. Verbinden en 1 op 1 uitwisselen over het alledaagse, heerlijk. Zelf ben ik een enthousiaste madam die geniet van eenvoudige zaken. In contact met andere personen hou ik van eerlijk spreken en empathisch luisteren.

De Bosdroomwandelaar

Wil je graag wandelen en merk je tegelijk dat je er niet toe komt? Dan is samen gaan wandelen via de Bosdroomwandelaar misschien wel iets voor jou.

Wat houdt dat nu precies in?
Via vzw Bosdroom kan je de (bos)droom wandelaar vragen om samen een wandeling te maken. Dit kan op verschillende plaatsen in en rond Ruddervoorde/Brugge. De afstand en tijd kan op voorhand vastgelegd worden met een minimum tijd van 45 minuten en maximaal 2 uur.

Samen gaan wandelen met de bosdroom wandelaar kan om verschillende redenen voor jou een fijne keuze zijn:

  • Misschien omdat je graag gezelschap hebt op wandel
  • Misschien omdat je je veiliger voelt om met twee te gaan wandelen
  • Misschien wil je graag eens niet diegene zijn die steeds de route uitstippelt en bepaald
  • Misschien is wandelen in gezelschap voor jou de manier om snelheid, prikkels, internet en sociale media even achter je te laten
  • Misschien wil je gewoon een fijne babbel

Graag neem ik je mee op wandel.

Praktisch

Een afspraak maken kan via mail marlies.deruyck[at]outlook.be of telefoon 0478 10 16 96 en via onderstaand formulier. We bekijken momenteel ook de optie van een online agenda.

Daarna spreek ik met jou af hoelang je graag wil gaan wandelen en geef ik je een lijst met mogelijke wandelplaatsen, afhankelijk van voorkeuren qua locatie en afstand. Ken je zelf een heel mooie plek om te gaan wandelen, dat kan natuurlijk ook, dan hoor ik het graag.

Voor een wandeling vragen we een vrije bijdrage tussen de 20 en 30 euro per gewandeld uur. Qua verplaatsingskosten van en naar de wandellocatie rekenen we het gangbare tarief van 0.37 cent/ km berekend vanaf mijn woonplaats in Brugge. In een cirkel van 10 kilometer rond Brugge is de verplaatsing gratis omwille van een verplaatsing met de fiets.

Tot binnenkort.

Warme groet
Marlies
@Verbondenhart

Zelf de Bosdroomwandelaar aanvragen:

Vul onderstaand formulier in om een wandeling met de (Bos)droom wandelaar aan te vragen.

Beste tijdstip tijdens de dag(vereist)

Geef een reactie

%d